Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Τα μαγιό που επιστρέφονται πρέπει να έχουν την ταινία υγιεινής.
Οι επιστροφές γίνονται εντός  14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε. Η αποστολή του δέματος γίνεται αποκλειστικά με ELTA courier Τα έξοδα μεταφοράς της αλλαγής είναι 5€ και τα χρεώνεστε με την παραλαβή του νέου δέματος.
 Η αλλαγή πραγματοποιείται με άλλο νούμερο ή προϊόν. Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προιόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.
Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με ELTA courier και εμείς μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε την νέα παραγγελία.

Οι επιστροφές εντός Ελλάδος στέλνονται αποκλειστικά με ELTA courier. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδααποστολής.
Οι επιστροφές για την Κύπρο έχουν έξοδα 10€ τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με την ίδια εταιρεία κούριερ που παραλάβατε το δέμα σας.

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.