Αποστολές στην Ελλάδα

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι δωρεάν για αγορές άνω των 100 ευρώ. Σε αγορές κάτω των 100 ευρώ τα μεταφορικά κοστίζουν 5 ευρώ.
Από την στιγμή που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας φροντίζουμε να φύγει αν όχι την ίδια μέρα την αμέσως επόμενη εργάσιμη.
Οι αποστολές μας γίνονται με ELTA Courier και ο χρόνος παράδοσης είναι :
> 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Αθήνας
> 1-3 εργάσιμες ημέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα
> 1-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνεται ένα email από εμάς με τον αριθμό αποστολής της. Με τον συγκεκριμένο κωδικό μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας στο site των ELTA courier και να το εντοπίσετε. Σε περίπτωση που δεν σας βρουν στην διεύθυνση αποστολής σας αφήνουν ειδοποίηση και εσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το καταστημα της περιοχής σας για την επόμενη παράδοση. Το δέμα παραμένει έως 10 ημέρες στο κατάστημα των ELTA courier και έπειτα επιστρέφεται σε εμάς.
Στις σημειώσεις της παραγγελίας σας μπορείτε να αναφέρεται πως επιθυμείτε παραλαβή από το κατάστημα ELTA courier ή της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

  • Συμπληρώνετε το κινητό σας τηλέφωνο.
  • Συμπληρώστε στα σχόλια της παραγγελίας ό,τι θεωρείτε χρήσιμο ( π.χ προτεινόμενες ώρες παράδοσης, σχόλια για την διεύθυνση, όροφος κλπ) Μπορείτε να παραλάβετε και στον χώρο εργασίας σας. Σε περίπτωση άμεσης παράδοσης ή παράδοσης Σάββατο ενημερώστε μας εγκαίρως.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με χρέωση 8€. Αλλαγές πραγματοποιούνται αποκλειστικά με την ίδια εταιρεία courier που στέλνετε το δέμα . Τα έξοδα μεταφοράς της αλλαγής είναι 10€ και τα χρεώνεστε με την παραλαβή του νέου προϊόντος.